Een prachtige locatie

Deze vogelhut is gerealiseerd in 2018/2019. En biedt fotografen maar ook vogel en-natuurliefhebbers de kans om dieren van redelijk dichtbij de observeren en fotograferen. Dit doordat we een mooie vijver hebben gerealiseerd die heel natuurlijk oogt en de dieren hier vaak gevoerd worden. Hierdoor raken ze steeds meer vertrouwd met deze omgeving en de aanwezigheid van mensen ( al zitten deze netjes in de hut en zijn ze bijna niet zichtbaar). Hierdoor krijgt u de kans om de vogels en overige dieren van dichtbij te bekijken en te fotograferen zonder ze te storen.

De dieren komen ongeveer op een afstand van één meter tot 8 meter voor u. Er zijn inmiddels al best veel soorten vogels gezien bij de hut, maar ook de eekhoorn, muis en reeën worden met regelmaat gezien ( zie lijst onderaan de pagina met geziene soorten, bijna allemaal in paartjes en van de zomer met jongen). Er komen dagelijks nieuwe soorten bij. Deze hut is gelegen in de omgeving van Oosterhesselen in de provincie Drenthe. En biedt plek aan maximaal 4 personen. Op koude dagen is er de mogelijkheid om de kachel aan te steken. Er is geen stroom of toilet aanwezig. Pitten zakken en strooivoer zijn wel aanwezig en hoeft u dus zelf niet mee te nemen. U zit op luxe in hoogte verstelbare bureaustoelen.

Een natuurlijke omgeving

Wilt u zelf de vogelhut van dichtbij bewonderen neem dan nu contact op via onderstaande button!

Neem contact op

Cadeaubon vogelhut

Een leuk idee voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Geef een dagje of een tegoed voor een dagje vogelhut cadeau. Bonnen verkrijgbaar vanaf €15,=. Kan worden opgestuurd (kosten koper) of worden opgehaald.

Bestel hier
Vogelhut

Hier zijn enkele vogelsoorten die al zijn gespot:

koolmees
pimpelmees
roodborst
vink
winterkoning
boomklever
grote bonte specht
merel
appelvink
vlaamse gaai
muis
eekhoorn
tjiftjaf
zwartkop
keep
grote lijster
boomkruiper
boompieper
matkop
duif
buizerd
goudhaantje
gekraagde roodstaart
draaihals
glanskop
kuifmees
staartmees
fitis
holenduif
sijs
sperwer
grasmus
groenling
zwarte roodstaart
grauwe vliegenvanger
bonte vliegenvanger
heggenmus
groene specht
putter juv.
goudvink
barmsijs
Zwarte specht