Een prachtige locatie

Deze vogelhut is gerealiseerd in  2018/2019. En biedt fotografen maar ook vogel en-natuurliefhebbers de kans om dieren van redelijk dichtbij de observeren en fotograferen. Dit doordat we een mooie vijver hebben gerealiseerd die heel natuurlijk oogt en de dieren hier vaak gevoerd worden. Hierdoor raken ze steeds meer vertrouwd met deze omgeving en de aanwezigheid van mensen ( al zitten deze netjes in de hut en zijn ze bijna niet zichtbaar). Hierdoor krijgt u de kans om de vogels en overige dieren van dichtbij te bekijken en te fotograferen zonder ze te storen.

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

De dieren komen ongeveer op een afstand van één meter tot 8 meter voor u. Er zijn inmiddels al best veel soorten vogels gezien bij de hut, maar ook de eekhoorn, muis en reeën worden met regelmaat gezien ( zie lijst onderaan de pagina met geziene soorten, bijna allemaal in paartjes en van de zomer met jongen). Er komen dagelijks nieuwe soorten bij. Deze hut is gelegen in de omgeving van Oosterhesselen in de gemeente Drenthe. En biedt plek aan maximaal 4 personen. Op koude dagen is er de mogelijkheid om de kachel aan te steken. Er is geen stroom of toilet aanwezig. Pitten zakken en strooivoer is wel aanwezig en hoeft u dus zelf niet mee te nemen. U zit op luxe in hoogte verstelbare bureaustoelen.